Kendini Piyasa Değerinin Üzerinde Pazarlamak (!)

Categories Hayata DairPosted on

Hayat nedir ?..

Neyselerdir çoğu zaman.

yada kendimizi pazarlama şeklimiz…

Çoğu zaman yakınlarımızın bize yardım etmesini istemeyiz. Ama tanımadığımız ya da sevdiğimiz kişilerin bize yardım etmesini isteriz. Sen değilde o yapsın…

Şu zamanlarda tek dikkat edilen dış görünüş gibi. Dışı iyiyse iyidir, güzeldir. Çoğu insan önce dış görünüşe bakıyor ve karşısındakini ona göre tartıyor. Ama iç güzelliğini teraziye koymuyor bile. Neyse… %90 Sende ben de aynıyız kendimizi kandırmaya gerek yok. Ama detayları öğrenmek kaçımız istiyor ? Yada doğruları.

Karşımızdakine teşekkür etmekten aciziz. Ya da teşekkür edene ” ne demek ” yada karşılık vermekten. Hadi eyvallah … Son sözü karşıla ki bir dahakine değerin artsın.

Paylaşmaktan korkuyoruz milletçe. Küçüklükten edinilmiş alışkanlık olsa gerek. Zira anne babalarımız küçükken paylaşılanı alma hangimize demedi ? Yada büyüklerden yemek alınmaz. Hatta hiçbir şey alınmaz. Sen ver ki değerin artsın.

Her şeyi karşıdan bekler olduk. Neymiş bu erkeklerin görevi, bu kızların görevi. Tamam bir kaç şey vardır ama sen yapabiliyorsan bekleme be arkadaş. o yapamıyor işte. anlamadın sanırım sende neyse …

O gemi bir gün bizim için de gelecek

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.