Twitter En Kolay Takipçi Kasmak 2017 (!)

Merhabalar Sevgili Okur, uzun zaman oldu yeni bir yazı yazmayalı. Gerek sınavlar gerekse dünya işleri malumunuz 🙂

Kendi kendime makale ararken Popüler Sosyal Ağ olan Twitter aklıma geldi. Ve malum herkesin dert yandığı takipçi kasma sistemi. Her Twitter kullanıcısının aklına gelen ilk soru nasıl takipçi kasarım ? değil en kolay nasıl Twitter takipçi nasıl kasılır olmuştur. Ben de dahil.

Google’a hemen Twitter takipçi kasmak yazabilirsiniz. Karşınıza milyonlarca site gelecektir emin olun. Neredeyse hepsine kullanıcı adı ve şifreniz ile giriş yapacak ve hesabınız ile ilgili çeşitli izinler vereceksiniz. Daha sonra belirli işlemleri yapmanızı isteyecektir. Yapın. Yaptıktan sonra takipçiniz sitenin dediği oranında artacaktır. Buraya kadar her şey çok güzel.

Ancak bir kaç gün sonra tanımadığınız kişileri takip ettiğinizi görebilirsiniz. Veya bilginiz olmadan RT’lenen, favlanan twitlerler. Tabiki de tüm bunlar dikkat çekmemek için bir anda olmaz belirli aralıklarla yapılır. Sizin dikkatinizi çekmemeye çalışılır. Bunların başınıza gelme nedeni takipçi kasmak için giriş yaptığınız siteye giriş yaparken verdiğiniz uygulama izninden dolayıdır. Uygulama iznini kaldırdığınızda her şey normale dönecektir.

Peki Twitter’da anında 1000 takipçi nasıl kasılır ?

Yukarıdaki bilgiler ışığında böyle bir şey olmadığını anlamalısınız. Bu tarz uygulamaların sistemlerinde tuttukları ve size gönderdikleri takipçilerin %90’ı fake, %10’u ise bu tarz sistemleri kullanırken verdikleri izinlerden dolayı sisteme istemsiz kayıt olan kişilerdir.

Ayrıca Twitter’da bir anda 10k, 20k takipçi kasan kişiler bu takipçileri satın almaktadırlar. Belirli ücretler dahilinde sizlerde satın alabilirsiniz. Ancak unutmayın kullanıcıların çoğu bot takipçidir ve her hangi bir etkinlik yapmazlar. Sadece takipçi sayınızı arttırırlar. Biraz ego derseniz mükemmel bir tercih…

Twitter en iyi takipçi kasma yöntemi

Takipçi kasmak için en iyi yöntemlerden bir tanesi ( her ne kadar … olsana ) fake bir bayan hesabı açmak, düzenli olarak belirli kişileri takip etmek ve size geri dönmelerini beklemektir. Dönmeyenleri takipten çıkarabilirsiniz. Kısa süre sonra hesabın etkisi ile takip ettiğinizden daha fazla kişi size geri dönecektir. Takipçi işleminiz bittiğinde hesap ismini ve kullanıcı adını değiştirebilirsiniz…

Ve son olarak da ücretsiz gerçek Türk takipçi yoktur. Ücretli olanlar da sizi takip ettiklerini gördüklerinde büyük ihtimal takibi bırakacaklardır. #’leri doğru kullanarak üstteki yöntem ile kolayca takipçi kasabilirsiniz.

Binlerce kişi takip ettiniz ama sizi takip etmeyenleri tek tek bulmak zor mu geliyor. O zaman  ” Twitter Toplu Takip Bırakma ve Toplu Takipçi Silme 2016  ” yazıma bir göz atın.

Benzer Yazılar

Web sitemizde size en iyi deneyimi sunabilmemiz için çerezleri kullanıyoruz. Bu siteyi kullanmaya devam ederseniz, bunu kabul ettiğinizi varsayarız.